Vermiculiet korrels

Maximaal resultaat met vermiculiet korrels

Maximaal resultaat wanneer het gaat om innovatieve oplossingen met gebruik van vermiculiet korrels voor legio toepassingen in de industriële, bouw, veevoeder, automotive, transport & logistiek en verpakking sectoren. Maar bovenal in de agrarische sector en specifiek in de tuinbouw.

Kortom, vermiculiet kent legio toepassingen zoals voor de schoorsteen en open haard en bovendien is PULL vermiculiet in het bezit van een asbestvrij certificaat. Wilt u weten welke van onze oplossingen het maximale resultaat voor u behaalt? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Vraag het ons

Tuinbouw

In de tuinbouw worden vermiculiet korrels op zaai-, stek- en vermeerderingsbedrijven vanwege het zeer goede water- en vochtvasthoudend vermogen vaak gebruikt als (toevoeging aan het) substraat.

Verpakkingsindustrie

Voor de verpakkingsindustrie kent vermiculiet fantastische eigenschappen zoals onbrandbaar, schokabsorberend, chemisch inert en het beschermt en neemt vloeistoffen op. Deze veelzijdigheid maakt vele toepassingen mogelijk binnen de transport & logistiek sector ongeacht het type verpakking en het type transport.

De veelzijdigheid uit zich onder andere door het gebruik bij bijvoorbeeld het verpakken en vervoeren van bijvoorbeeld accu's en batterijen. Bovendien is het geschikt voor het verpakken van gevaarlijke stoffen vanwege het absorberende karakter.

Isolatie en preventie

U vindt vermiculiet korrels ook als grondstof in oplossingen voor toepassingen als schoorsteenisolatie, brandwerende isolatie van schachten, lichtgewicht isolatie van vloeren, thermische isolatiepleisters voor muren en plafonds en brandwerende bekleding van staal - en betonconstructies. Maar ook als akoestiek verbetering, geluidsabsorberende pleister en brandwerende platen voor staalconstructies.

We bespreken graag samen met u wat de best passende oplossing is voor uw toepassing. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Offerte aanvragen

Lees meer over onze andere veelzijdige producten op basis van vermiculiet:

Of maak een afspraak, dan bekijken we graag samen wat voor uw toepassing de best passende oplossing is.

Maak een afspraak