Lichtgewicht mortel

Lichtgewicht mortel, isolerend en naadloos

Een multifunctioneel toepasbare, onbrandbare, naadloze en vormloze isolatiemortel zonder negatieve milieueffecten? Zoek niet verder! Onze vermiculiet lichtgewicht mortel kent al deze en ook nog eens gunstige isolerende eigenschappen in combinatie met een uitstekende drukvastheid. 

Voor verwerking dient op de bouwplaats slechts schoon water te worden toegevoegd. Het verwerken van lichtgewicht mortel is uiterst efficiënt. Na bevochtiging in een tegenstroommenger of betonmolen aanbrengen, verdelen, afreien met de stalen spaan, aankloppen en pleisteren. Al na ca. 24 uur doorharding kan een eventuele toplaag worden aangebracht.

Weten welke van onze oplossingen voor u het beste resultaat behaalt? Wij adviseren u graag over het best passende product voor uw toepassing. 

Vraag een offerte aan

Of lees meer over onze andere bewezen oplossingen op basis van vermiculiet:

Op zoek naar een andere toepassing? Wij hebben vast een oplossing!

Vraag het ons

Isolatiemortels

Met vermiculiet als lichtgewicht toeslagstof wordt onder gecontroleerde omstandigheden met cement als bindmiddel een range aan isolatiemortels geproduceerd. Hierdoor ontstaat een (afschot)mortel met goede thermisch isolerende eigenschappen.

De specifieke expertise van PULL brengt al bijna 75 jaar betrouwbare en innovatieve oplossingen. Wij sluiten met onze oplossingen graag naadloos aan op de wensen en behoeften van onze afnemers en gebruikers. Graag spelen wij samen met u in op behoeftes in de markt en dragen bij aan interessante innovaties en ontwikkelingen.

Offerte aanvragen