Tuinbouw

Beter groeien en bloeien 

Uw project maakt een succesvolle start met onze innovatieve substraatoplossingen voor de professionele tuinbouw. Deze zijn geschikt voor zowel sier-, groente- en fruitteelt, als stekmedium, seedcovering en voor opkweek. 

Onze substraten vormen een betrouwbare basis voor een perfecte teeltbeheersing op maat. Dit betekent productieverhoging met lagere inzet van natuurlijke hulpbronnen. Het gebruik van korrels in de tuinbouw zorgt voor een luchtiger mengsel, betere capillaire eigenschappen en een goede drainage. Meer telen met minder. Zo dragen we allen bij aan ons milieu en de transitie naar een circulaire economie. 

Weten welke van onze oplossingen het maximale resultaat voor u behaalt? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Vraag het ons

Lees hieronder meer over onze veelzijdige en bewezen producten voor de tuinbouw of bekijk onze toepassingen voor de bouw en industrie sector.

Onderscheidend veelzijdige toepassingen

De verscheidenheid van onze producten maakt ze bruikbaar voor vele toepassingen.

PULL Perliet substraatmatten
Substraat
Betrouwbare basis voor een perfecte teeltbeheersing op maat
PULL ontwikkelt innovatieve veevoeder additieven
Veevoeder additief
PULL ontwikkelt innovatieve toepassingen als veevoeder additief
PULL Premium Quality Vermiculite and Perlite
Premium Quality
Maximaal resultaat behalen bij hoogwaardige teelt

Meer telen met minder

1

Substraatmatten

Voor een succesvolle keuze is het soort teelt de belangrijkste factor. Voor iedere teelt zijn er verschillende opties substraatmatten, maar niet alle matten zijn geschikt voor dezelfde teelt. Elke teelt heeft namelijk zijn eigen wensen en verwachtingen. Bijvoorbeeld een snelle doorworteling van de plant, of volledige stuurbaarheid. De substraatoplossingen van PULL sluiten hier op aan.

Voornamelijk vanwege het kunnen sturen van de watergeefstrategie zijn jarenlange substraat-perliet gebruikers uitermate tevreden over hun teeltresultaten. Bovendien is substraat-perliet goed stoombaar en dus geschikt voor meerjarig gebruik.

Offerte aanvragen

2

Agra toepassingen

Agra-perliet

Onze agra-perliet kent vele toepassingen en is makkelijk in gebruik te nemen. Zo dient dit substraat als toeslagstof voor potgronden, stekgronden, zaaigronden en pluggen. Ook het bewortelen van stekken alsmede het afstrooien van zaden zijn een veel gebruikte toepassing. Naast drager van additieven voor veevoer, functioneert Agra-perliet tevens als lichtreflectie.

Agra-vermiculiet

Is uitstekend geschikt als vermeerderingsmedium van bolgewassen en als toeslagstof van potgronden, stekgronden, zaaigronden en pluggen. Het gebruik als gerenommeerd afstrooimiddel voor zaden is een ideale manier om Agra-vermiculiet haar werk te laten doen als zaaimedium.

Offerte aanvragen

Keurmerken en certificaten

PULL voert diverse certificeringen en keurmerken

PULL voert het RHP keurmerk
RHP
Dit keurmerk toont aan dat ons substraat voldoet aan de juiste kwaliteitseisen
PULL voert het ECAS certificaat
ECAS
PULL voert voor de tuinbouw relevante certificaten.
PULL is ISO 9001 gecertificeerd
ISO-certifcering
PULL voldoet aan deze internationale kwaliteitsnorm.