Cryogene isolatie

Kwalitatieve toepassing voor koude isolatie

Onderhoud, renovatie of aanleg van een cryogene installatie? Als één van de grotere perliet producenten van West Europa is PULL uw partner. Wij zijn in staat om hoge kwaliteit perliet te produceren met een uitstekende isolatiewaarde en een snelle levering. Door deze eigen productie zijn wij in staat om bij geplande projecten goede service te bieden en flexibel in te spelen op calamiteiten.

Zo kunnen wij op locatie aanleveren in bulkwagens of kleinverpakkingen. Ook begeleiden we het vullen van uw coldbox en opslagtank. Vervolgens behoort de nazorg bij het opstarten van de installatie tot de mogelijkheden.

Maak een afspraak, dan bekijken we graag samen wat voor uw toepassing de best passende oplossing is of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Bij onderhoud of renovatiewerkzaamheden kunnen wij voor u het gehele perliet traject uitvoeren, dit begint met het leegzuigen van de installatie en eindigt bij een goed lopende cryogeen installatie. Ook het verantwoord recyclen van de gebruikte perliet wordt niet vergeten. Als extra service inspecteren wij uw cryogeen installaties periodiek op inklinking van het perliet pakket. Uiteraard wordt deze inspectie afgerond met een rapport.

Lees meer over onze veelzijdige producten voor toepassingen in de:

Of maak een afspraak, dan bekijken we graag samen wat voor uw toepassing de best passende oplossing is.

Maak een afspraak

Ga terug naar toepassingen