Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Phonkiller

Phonkiller Pu2 en Phonkiller M2C zijn speciaal ontwikkelde pasta’s voor het ontdreunen van dikkere metaaloppervlakten. In combinatie met Phonkiller Contraplaat wordt de pasta aangebracht op het oppervlakte om effectief het constructiegeluid te reduceren. Phonkiller Pu2 is onze 2-component ontdreuningspasta, terwijl de Phonkiller M2C een 1-component versie is. Phonkiller contraplaat is leverbaar in zowel een geperforeerde uitvoering als in een dichte plaat.

Het product wordt veelal toegepast in de jacht, scheeps -en carrosseriebouw, voor schotten, wanden en plafonds en tal van andere toepassingen.

Offerte aanvragen

Phonkiller Pu2

Een speciaal ontwikkeld product ter reducering van trillingen en het daaruit voortkomende afgestraalde geluidsniveau. De combinatie van deze 2-componenten pasta met een contraplaat wordt wereldwijd gebruikt ter reducering van constructiegeluid. Phonkiller Pu2 is een 2-componenten ontdreuningscompound (component A: lichtbeige pasta en component B: donkerbruine vloeistof) op basis van polyurethaan. Volgens VDI richtlijn 3727 is deze pasta goed te gebruiken bij ontdreuning van staal -en aluminium constructies dikker dan 3 mm. Tevens is het product corrosie-werend en kan het eveneens als lijm worden verwerkt.

Het product wordt veelal toegepast in de jacht, scheeps- en carrosseriebouw, voor schotten, wanden en plafonds en tal van andere toepassingen.

Meetrapporten opvragen

Of lees meer over onze dempende en isolerende producten:

Of klik hier voor verdere informatie over onze toepassingen in de offshore, scheeps- en jachtbouw.

Op zoek naar een andere toepassing? Wij hebben vast een oplossing!

Vraag het ons

Donwload hier het Safety Data Sheet behorend bij ons Phonkiller product

/sites/default/files/assets/files/PULL_MSDS_Phonkiller_M2C_2021.pdf