Hexanaval

Een zelfklevende ontdreuningstegel die ondanks zijn lage gewicht zorgt voor een hoge reducering van constructiegeluid. HexaNaval is makkelijk en snel verwerkbaar. Door de zelfklevende tegel wordt er geen tijd verloren met droogtijd en gaat er geen materiaal verloren doordat er het uithard voordat het verwerkt is.

Hexanaval wordt voornamelijk toegepast in de scheeps- en machinebouw, luchtkanalen en automotive.

Offerte aanvragen

Hexanaval Aluminium 

Dit is een meerlaags structuurgeluiddempend materiaal dat hoge prestaties combineert met een laag toegevoegd gewicht. Het is ontworpen om de trillingen in aluminium effectief te verminderen, vezelversterkte kunststoffen en koolstofcomposietoppervlakken. De kern van het materiaal is een combinatie van een honingraat bevestigd op een visco-elastische laag afgewerkt met een dunne aluminium toplaag. Het product is zelfklevend voor een gemakkelijke en snelle toepassing.

Het wordt veelal gebruikt voor typische automobieltoepassingen voor demping van carrosseriepanelen zoals deuren, dak, spatborden en kofferbak. Daarnaast zijn typische nautische toepassingen de demping van romp, schot en dek in aluminium rompschepen van minder dan 500 GT en alle schepen van vezelversterkte kunststof of koolstofcomposiet.

Hexavanal Staal

Dit is een meerlaags structuurgeluiddempend materiaal dat hoge prestaties combineert met een laag toegevoegd gewicht. Het is ontworpen om de trillingen in stalen oppervlakken effectief te verminderen. De kern van het materiaal is een combinatie van een honingraat bevestigd aan een visco-elastische laag afgewerkt met een dunne stalen bovenplaat. Het product is zelfklevend voor een gemakkelijke en snelle toepassing.

Het wordt veelal gebruikt voor typische automobieltoepassingen: demping van carrosseriepanelen zoals deuren, dak, spatborden en kofferbak. Daarnaast zijn typische nautische toepassingen: demping van romp, schot en dek in schepen met stalen romp onder 500 GT.

Offerte aanvragen

Of lees meer over onze dempende en isolerende producten:

Of klik hier voor verdere informatie over onze toepassingen in de offshore, scheeps- en jachtbouw.

Op zoek naar een andere toepassing? Wij hebben vast een oplossing!

Vraag het ons