Substraat

Perliet substraat voor een perfecte teeltbeheersing op maat

Als teler bent u constant op zoek naar de beste groeistrategie voor uw gewas. Wij bieden specifieke substraten aangepast aan de teeltkarakteristieken van specifieke gewassen. Daarnaast produceren we gewas-specifieke substraten voor de vrucht- en sierteelt. Substraat-perliet is geschikt voor zowel groente- als sierteelt en vormt een betrouwbare basis voor een perfecte teeltbeheersing op maat.

Wij helpen u graag op weg bij de keuze van de substraatmat. Deze bepaalt voor een belangrijk deel de toegepaste watergeefstrategie die uiteindelijk voor u de gewenste plant oplevert. PULL biedt matten die onder verschillende omstandigheden perfect stuurbaar zijn. Wij kunnen voor ieder systeem een pasklare oplossing aanbieden.

Al onze substraat toepassingen zijn RHP/ECAS gecertificeerd. Weten welke van onze oplossingen het maximale resultaat voor u behaalt? Wij adviseren u graag over het best passende product voor uw toepassing. Vraag vrijblijvend een advies of een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Lees meer over onze andere veelzijdige en bewezen oplossingen op basis van perliet:

Op zoek naar een andere toepassing? Wij hebben vast een oplossing!

Vraag het ons

PULL substraatmatten

Substraat-perliet

Substraat-perliet is een speciaal geselecteerde korrelfractie op basis van PULL's Agra-perliet. Deze selectie in de korrel resulteert in een teeltproduct met een ideale water/lucht verhouding en komt de wortelontwikkeling van planten ten goede. Telers die substraat-perliet al jaren gebruiken zijn uitermate tevreden over hun teeltresultaten omdat ze de watergeefstrategie gemakkelijk kunnen sturen.

Daarnaast is het goed stoombaar en dus geschikt voor meerjarig gebruik. Substraat-perliet is RHP/ECAS gecertificeerd en 100% een natuurproduct.

Verpakkingsvolumes

Substraat perliet is bij PULL verkrijgbaar in diverse verpakkingsvolumes

PULL perliet groeizak
Groeizak
Op basis van de plantafstand en het soort teelt worden groeizakken op maat gemaakt