Lichtgewicht mortel

Perliet lichtgewicht mortel, isolerend en naadloos! 

Een multifunctioneel toepasbare, onbrandbare, naadloze en vormloze isolatiemortel zonder negatieve milieueffecten? Zoek niet verder! Onze perliet lichtgewicht mortel kent al deze en ook nog eens gunstige isolerende eigenschappen in combinatie met een uitstekende drukvastheid. 

Weten welke van onze oplossingen voor u het beste resultaat behaalt? Wij adviseren u graag over het best passende product voor uw toepassing. 

Vraag een offerte aan

Snelle verwerking

Voor verwerking dient op de bouwplaats slechts schoon water te worden toegevoegd. Het verwerken van lichtgewicht mortel is uiterst efficiënt. Na bevochtiging in een tegenstroommenger of betonmolen aanbrengen, verdelen, afreien met de stalen spaan, aankloppen en pleisteren. Al na ca. 24 uur doorharding kan een eventuele toplaag worden aangebracht.

Of lees meer over onze andere bewezen oplossingen op basis van perliet:

Op zoek naar een andere toepassing? Wij hebben vast een oplossing!

Vraag het ons

Isolatiemortels

Met perliet als lichtgewicht toeslagstof wordt onder gecontroleerde omstandigheden met cement als bindmiddel een range aan isolatiemortels geproduceerd. Hierdoor ontstaat een (afschot)mortel met goede thermisch isolerende eigenschappen.

Voor de perliet isolatiemortel wordt, in verband met de invloed op de droging en de daarmee verband houdende warmtegeleidingscoëfficiënt(-waarde) en drukvastheid, uitsluitend gebruik gemaakt van de korrelgradatie perlietkorrel A met een gradatie van 0-5 mm. 

De specifieke expertise van PULL brengt al bijna 75 jaar betrouwbare en innovatieve oplossingen. Wij sluiten met onze oplossingen graag naadloos aan op de wensen en behoeften van onze afnemers en gebruikers. Graag spelen wij samen met u in op behoeftes in de markt en dragen bij aan interessante innovaties en ontwikkelingen.

Offerte aanvragen