Ons verhaal

Gerund door familie, gedreven door passie

Al 75 jaar is PULL onderscheidend veelzijdig. Inmiddels bewaakt de 4e generatie de passie van familiebedrijf PULL. Sinds 2000 bezitten Monique en René de schone taak om het inspirerende werk van hun voorouders voort te zetten en uit te breiden.  

Het succes van PULL als producent en leverancier van innovatieve oplossingen is grotendeels te danken aan de combinatie van constante kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

De innovatieve capaciteit en klantgerichte maatoplossingen zorgen ervoor dat de door PULL ontwikkelde producten altijd vooruitstrevend zijn en de best mogelijke prestaties garanderen. Dat maakt PULL uw duurzame partner in groeien, bloeien, bouwen en isoleren.

“We worden gedreven door de ambitie om duurzame oplossingen te ontwikkelen voor afnemers die net zo gepassioneerd zijn als wijzelf.” René van der Mark - directie.

Ontmoet ons

Kundig en ervaren team

PULL biedt werkgelegenheid aan circa 50 bekwame werknemers verspreid over de afdelingen productie, technische dienst, productontwikkeling, office management en advies. Enthousiasme, toewijding, praktijkervaring en vaktechnische kennis zijn de ingrediënten van ons kundige team dat oog heeft voor service, kwaliteit, persoonlijke advisering, ontwikkeling en ondersteuning.

Zelf ervaren wat de PULL oplossingen binnen uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Met onze persoonlijke benadering komen we graag tot een passend advies. 

Maak een afspraak

 

Ontmoet onze mensen